Jak anulować subskrypcję? Co się dzieje po anulowaniu?
Możesz anulować subskrypcję w dowolnym momencie, przechodząc do Subskrypcja → Bieżący plan, aby wyłączyć automatyczne odnawianie.
Po anulowaniu subskrypcji:
- Automatyczne odnawianie zostanie wyłączone. Nadal możesz wznowić subskrypcję przed końcem bieżącego cyklu rozliczeniowego.
- W bieżącym okresie subskrypcji nadal będziesz mieć dostęp do wszystkich korzyści wynikających z subskrypcji.
- Po zakończeniu bieżącego okresu nie zostaną pobrane żadne dodatkowe opłaty ani przyznane nowe kredyty subskrypcji na kolejny okres.
- Wszelkie niewykorzystane kredyty subskrypcji wygasną z końcem bieżącego cyklu rozliczeniowego.
Anulowanie subskrypcji nie wpłynie na normalne korzystanie z usługi w bieżącym okresie subskrypcji.